dilluns, 15 de febrer del 2010

Presentació oficial del Vespa Club Osona

Hola companyes i companys scooteristes!

Com podeu veure, el proper dissabte 20 de febrer hem preparat una bona festa en motiu de la presentació oficial del Vespa Club Osona, la festa de les Vespes i les Lambrettes.
Primer de tot dir-vos que si us voleu fer socis de l'entitat, heu de fer el següent, és molt senzill, però molt important:
1. Anar a qualsevol oficina de "La Caixa" i fer un ingrés de 35 eurus al número de compte de l' "Associació Vespa Club Osona": 2100-3340-18-2200099777, tot indicant el vostre NOM i ELS DOS COGONOMS. Aquest 35 eurus corresponen a la quota que anualment s'haurà de pagar per fer-se soci del "Vespa Club Osona".
Teniu fins dijous dia 18 per fer l'ingrés, així nosaltres el divendres tindrem temps d'anar a l'impremta i poder imprimir els vostres carnets de socis personalitzats i que us entregarem a la festa del dissabte. Comentar-vos també que pagant la quota, us entregarem també dissabte un fantàstic polo brodat, adhesius i una alte sorpresa més que segur que us agradarà molt.
I si voleu venir al sopar de celebració, heu de confirmar la vostra assistència, trucant al 93.885.40.29 o passant directament per la Taverna Catalana La Terra de Vic, que és el nostre local social i on es farà tota la festa del dissabte.
Podeu venir al sopar amb les vostres parelles, podeu portar amics i/o amigues, familiars, fills, etc. Serà una bona diada de germanor, segur que ens ho passem molt bé i així ens coneixerem tots una miqueta més.

El preu del sopar és de 15 eurus i constarà de:
-Amanida, pa amb tomàquet i embotits, graellada de carn, aigua, gasosa, vi (D.O. Montsant) i gelat de postres.
En cas de que vinguin nens, és farà un menú i un preu especial.

Us hi esperem!

dimecres, 3 de febrer del 2010

Benvinguts!

Ja som aquí!

El Vespa Club Osona ja comença a tenir forma, el nostre club és sinònim d'amants de les Vespes i les Lambrettes que es dediquen a voltar i a gaudir d'aquetses màquines italianes nascudes a la dècada dels '40. Amb una vintena de membres, Osona per fi, ja compta amb un club, un lloc, una manera d'entendre diferent el motor, perquè els interessats de les Vespes i les Lambrettes s'hi pugui identificar.

En aquest bloc, que acaba de sortir del forn, hi trobareu totes les notícies relacionades del nostre club: Sortides dominicals, festes, Aplecs Modernistes, fotos, etc. I també les notícies relacionades amb les sortides escuteristes que se succeeixin tant al nostre país com a fora.

Us avancem però ja, que el proper dissabte 20 de febrer organitzarem la presentació oficial del nostre club. Hi haurà sortida nocturna per la comarca, sopar i festeta a la nostra seu, la taverna catalana La Terra. De totes maneres, ja us informarem de tots els detalls i el cartell més endavant.

SALUT I CARRETERA!