dilluns, 20 de setembre del 2010

1a Trobada al C/ de la Riera de Vic

Companys i companyes scooteristes, s'acaba l'estiu però les activitats del Vespa Club Osona continuen.
Aquest cap de setmana es celebra a Vic el Mercat de Música Viva, i com cada any farem la Trobada Matinal del nostre Club. És ja la 3a Edició i com ja és habitual el punt de trobada serà a la Plaça Major de Vic, a les 9 del matí, aquest diumenge 19 de Setembre. Allà hi farem les tradicionals fotos. Després ruta per la comarca amb parada a Perafita per esmorzar.
Us hi esperem a tots i a totes!!!!
Per continuar amb la nostra passió per les Vespes i les Lambrettes, el proper diumenge 26 de Setembre, la "Comissió de Festes del Carrer de la Riera i Adjacents" organitza en motiu de les Festes d'aquest emblemàtic barri del Centre Històric de Vic, la "I TROBADA DE VESPES I LAMBRETTES".
El programa és el següent:
Dia: Diumenge 26 de Setembre.
Lloc: Plaça Gaudí de Vic (plaça situada al final del Carrer de la Riera, tocant al Carrer de la Ramada).
Hora: de 9 a 10 del matí arribada i inscripcions GRATUÏTES.
De 10 a 11: esmorzar GRATUÏT per a tots els inscrits.
De 11 a 13: ruta per la comarca.
A les 13h. arribada a la Plaça Gaudí on tindrem preparat un aperitiu també GRATUÏT per a tots els inscrits. Allà deixarem les Vespes i les Lambrettes exposades mentre fem el vermut.
(Per cert, després per qui es vulgui quedar a dinar, la Comissió de Festes organitza una arrossada popular a un preu de 10 eurus per persona, això ja és totalment voluntari i qui es vulgui quedar que es quedi, i qui vulgui marxar que marxi).
Ja veieu que aquesta Comissió de Festes s'han portat molt bé amb nosaltres, per tant us demanem la vostra màxima participació, doncs així nosaltres donem vida a les Festes del Barri, tot promocionant l'apassionant món de les Vespes i les Lambrettes.
Molt atentament,
VESPA CLUB OSONA